Voor 14.00 uur besteld op ma-vrij dezelfde dag verzonden (volgende dag levering, uitgezonderd maatwerk en op Feestdagen). Leveren niet op zondag. Door drukte bij Posnl treedt er soms vertraging op.

Over ons

In 2008 zijn wij gestart onder de naam Chocoladebox.nl. Chocoladeversturen.nl is onze nieuwste webshop. 

Wij zijn een ambachtelijk bedrijf en maken onze chocoladeproducten met de hand. We gebruiken de lekkerste eerlijke Belgische chocolade en we verkopen naast onze eigen producten die wij maken in ons atelier in Reeuwijk ook Belgische bonbons, die in natuurlijk in België worden gemaakt.

Doordat we een klein bedrijf zijn, zijn we flexibel en kunnen wij snel schakelen. We leveren veel maatwerk.

Wij leveren bonbons en chocoladeproducten aan bedrijven en particulieren. Particulieren kunnen een heerlijke box met bonbons en chocolade op de site bestellen. Voor bedrijven leveren wij heerlijke chocoladegeschenken, bonbons met logo en maatwerk. 

Onze Chocolade

Onze chocoladeproducten zijn mooi en bijzonder lekker. Voor de producten wordt de beste Belgische chocolade gebruikt van producent Callebaut. Deze is gemaakt is van natuurlijke en eerlijke ingrediënten. Onze producten worden worden ambachtelijk bereid.

Wij gebruiken chocolade van producent Callebaut. Callebaut is één van de zeldzame chocolademakers die zelf op zoek gaat naar de beste cacaobonen rond de evenaar. Dankzij hun speciale banden met de lokale cacaoboeren krijgen ze toegang tot het beste van hun oogst. Bovendien roostert Callebaut de cacaobonen zelf – ook dat is zeldzaam geworden. Ze roosteren de bonen trouwens volledig, in de schil, om alle kostbare, zelfs de meest subtiele aroma’s beter te bewaren. Het levert chocolades op met een intensere, complexere en diepere cacaosmaak. Een smaak die typisch is voor alle Callebaut chocolades.

 

Chocoladeversturen.nl

Jan Tinbergenstraat 16B

2811 DZ Reeuwijk

0182-761233

KVK: 28100284

BTWnr: NL002053778B03